Klantverhaal

“Ik ben heel erg tevreden over de maaltijden; ze smaken heerlijk!”, vertelt een goedlachse meneer Van Middendorp (79), woonachtig in Voorthuizen. Hij is sinds 2 jaar klant bij de maaltijdservice van Welzijn Barneveld en Maaltijd aan huis. “Ik houd van koken maar nadat ik stopte met werken, merkte ik dat het koken mij niet meer zo gemakkelijk af ging. Het leek me verstandig te kijken naar andere mogelijkheden en zo kwam ik via een boekje van Welzijn Barneveld de maaltijden tegen en ik ben sindsdien een trouwe klant”, vervolgt hij.

Dol op vis

“Ik ben dol op vis en bestel dit dan ook graag”. Hij neemt 4 dagen in de week de verse gerechten van Maaltijden aan Huis af, die hij in de koelkast bewaart. “Ik vind het fijn dat ik zelf mijn maaltijd kan kiezen en samenstellen. Er is heel veel keuze, ook uit de visgerechten! Ik lust gelukkig bijna alles en vind het belangrijk om gevarieerd te eten. Ik kies naast een lekker visje dan ook geregeld voor een nasi of pasta, alles smaakt goed!”.

Bekende gezichten

Meneer van Middendorp geniet niet alleen van de maaltijden maar is ook erg tevreden over het wekelijkse bezoek van zijn vaste bezorgers. “Bekende en vertrouwde gezichten voor mij, want ik ken veel van hen nog van vroeger, dat maakt het nog leuker als ik de deur voor hen open. Ze zijn altijd erg vriendelijk, maken een praatje of bieden hun hulp aan”. Meneer van Middendorp is 79 jaar, maar zo voelt hij zich niet. “Ik heb het geluk dat ik me nog fit voel, waardoor ik nog geregeld zelfstandig op pad kan. Zo ga ik bijvoorbeeld 1 dag in de week met de bus naar de dagverzorging en zet ik motortoertochten uit. Zo heb ik nog veel aanspraak, dat is ook wel zo gezellig”.

Makkelijk besteld

Meneer van Middendorp blij met de maaltijdservice uit Barneveld“Ik probeer met de tijd mee te gaan en zag dat je ook online kunt bestellen”, vertelt hij vrolijk verder. Er kan bij Maaltijd aan Huis op diverse manieren besteld worden, zoals telefonisch, via de papieren menukaart of – net zoals meneer Van Middendorp – via de webshop. “Online bestellen is heel erg simpel en ook leuk om te doen, want ik zie de maaltijd direct op het bord verschijnen. Daarnaast probeer ik op deze manier ook een beetje op het milieu te letten, zo gaan het tasje en de verpakking van de maaltijden naar het oud papier. Of ik gebruik het tasje opnieuw voor andere dingen,
wel zo handig!”, sluit hij af. Wilt u ook zo genieten van een heerlijke versgekookte maaltijd? Bestel dan via een proefpakket met korting.